Hekking NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Aankoop

aankoopmakelaar den haag

Aankoopmakelaar Den Haag

Op zoek naar een ander woonhuis of appartement in Den Haag? Hekking NVM Makelaardij in de Bankastraat heeft een uitgebreide netwerk waardoor u bij ons als woningzoekende een voorsprong heeft! Hekking is als aankoop-adviseur van uw toekomstige woning uitgebreid op de hoogte van de laatste veranderingen in het Haagse woningaanbod. Ook over toekomstige verkoop van woningen in de omgeving van ons kantoor kunnen wij u informeren en op de hoogte houden.

Ik wil meer informatie Maak een afspraak

Dienstverlening bij aankoop van een huis

En natuurlijk wilt u weten wat onze aankoop dienstverlening precies inhoudt en kost. In het gesprek op ons kantoor nemen wij uitgebreid de tijd om alle aspecten met u door te nemen.

Wij kennen de Haagse woningmarkt als geen ander en zetten deze kennis graag in voor uw belang! Dat betekent ook dat wij van elke woning de bouwkundige staat kunnen beoordelen en zo nodig advies geven over het onderhoud en de verbouwingsmogelijkheden.

We kijken ook naar ontwikkelingen in de woonomgeving die de waarde van de woning nu en in de toekomst kunnen beïnvloeden.

Kortom: wij kijken naar alle zakelijke aspecten, terwijl u alle tijd kunt besteden aan het gevoel dat u bij de woning heeft.

De werkzaamheden die wij verrichten voor u op een rij:

 • Het vaststellen van de aankoopmogelijkheden.
 • Het gericht zoeken naar een woning, niet alleen het aanbod van NVMmakelaars maar ook het aanbod van niet NVM-makelaars en het aanbod van particulieren.
 • Het in overleg met u plannen van bezichtigingen.
 • Het namens u onderhandelen over de koopprijs van de woning en het onderzoeken van alle bouwkundige, bestemmingstechnische en juridische aspecten.
 • Het doornemen en laten ondertekenen van de koopovereenkomst.
 • De administratieve afwikkeling van de koop.
 • Taxeren van de woning ten behoeve van de financiering van de aankoop.
 • Het regelen van de inspectie voor het notarieel transport en het zorgen voor een vlotte afwikkeling van de eigendomsoverdracht.

dienst

Begeleiding bij zoeken naar een woning in Den Haag

Wij kunnen u geheel begeleiden bij uw zoektocht naar uw nieuwe huis. Wij starten met het vaststellen, samen met u, aan welke (persoonlijke) wensen de woning moet voldoen.

Belangrijke items bij het maken van een selectie voor een nieuwe woning zijn bijvoorbeeld:

 • het type woning, de woonplaats en woonomgeving;
 • de voorzieningen in de woonomgeving zoals scholen en winkels;
 • de prijsklasse.

In een persoonlijk gesprek zullen wij bovenstaande zaken bespreken om zo uw zoekvraag goed te omschrijven .

waardebepaling

Gratis waardebepaling

U heeft verkoopplannen? Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling waarbij wij samen met u binnen 24 uur de verkoopwaarde van uw woning bepalen.

Meld je aan

Op zoek naar begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe huis?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening bij het aankopen van een woning? Stel dan hieronder uw vraag, en wij nemen contact met u op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms