Taxatie Den Haag

Taxeren van vastgoed is maatwerk. Immers, elk object is anders en een gedegen kennis van en gevoel voor de markt is bij de waardering van ieder specifiek object essentieel. Voor een taxatie in Den Haag geldt dat je met veel verschilldende wijken en bouwstijlen te maken hebt. Ook verschilldende bouwperioden met elk hun eigen kenmerken en gebreken.  

Woning taxatie voor diverse doeleinden 

Een taxatie opdracht kan nodig zijn voor een aankoop, verkoop, financiering, boedelscheiding, kadastrale splitsing, fiscale doeleinden of gewoon om uw vermogenspositie met betrekking tot uw onroerend goed te bepalen. Het belang van een juiste taxatie is voor de opdrachtgever groot. Immers, bij het nemen van een goede beslissing vormt de taxatie de basis.

Door het vaststellen van de juiste waarde krijgt u zekerheid voor het bepalen van uw strategie met betrekking tot uw onroerend goed. Dat geldt ook voor het uit te brengen technische oordeel en de mate van courantheid, die vanzelfsprekend hiervan onderdeel uitmaken.

Uw taxatie in Den Haag

Dagelijks waarderen wij woonhuizen, bedrijfsobjecten en specifiek onroerend goed in en rondom Den Haag. Wij taxeren zowel voor particulieren als instellingen, beleggers en bedrijven. Onze makelaars/taxateurs beschikken over de vereiste diploma’s, up-to-date kennis dankzij de jaarlijkse bijscholing van de NVM, actuele kennis van de markt. En zij beschikken over een ruime ervaring in de stad Den Haag. Zij benaderen ieder object kritisch doch genuanceerd waarbij de waarde met grote deskundigheid wordt vastgesteld.

Ons taxatierapport voor woonruimte voldoet aan het vereiste NVM model 2002. Dit model is in een overleg met de NVM, de Consumentenorganisatie en de vereniging van Nederlandse bankiers tot stand gekomen en wordt geaccepteerd door álle banken en door de Stichting Waarborgfonds Eigen woningen ten behoeve van Nationale Hypotheek Garantie.

taxaties den haag


De taxatie rapportage bestaat uit minimaal de volgende onderdelen:

  • de omschrijving van het onroerend goed;
  • de omgevingsfactoren;
  • de mate van courantheid;
  • het bouwkundige en technische oordeel;
  • kadastrale informatie en zakelijke rechten;
  • waarde oordeel met onderbouwing;
  • foto('s) van het getaxeerde.

Met betrekking tot bedrijfsmatig onroerend goed rapporteren wij conform ons eigen ontworpen modellen in combinatie met een uitgebreide rendementsanalyse.

Wij garanderen u dat, na opname van het onroerend goed, de rapportage met betrekking tot woonhuizen binnen maximaal 2 werkdagen door ons wordt uitgebracht. Bij opdrachten tot taxatie van bedrijfsonroerend goed wordt de rapportage binnen maximaal 10 werkdagen uitgebracht.

Onze tarieven voor taxatie zijn afhankelijk van het type onroerend goed en de benodigde taxatie. Daarom nodigen wij u uit via e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij offreren u vervolgens een op maat gesneden tarief.

Per jaar verstrekken bijna 200 cliënten ons de opdracht tot taxatie.

Wilt u meer informatie of een taxatie aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Eventueel kunt u het te taxeren object nader omschrijven.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?