Hekking NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Makelaar in Scheveningen

Makelaar in Scheveningen

Aankoop en verkoop van vastgoed in Scheveningen

Hekking NVM Makelaars heeft een ruime ervaring met aankoop en verkoop van vastgoed (vrijstaand en rijtjeshuizen, appartementen, etc.) in Scheveningen. Hekking NVM Makelaars is gevestigd aan de rand van Scheveningen en Den Haag.  

Ik wil meer informatie Maak een afspraak

Wilt u uw woning in Scheveningen verkopen?

 

Wij nemen het hele verkooptraject voor u uit handen! Ook al is elke verkoop anders, Hekking kent de huizen in Scheveningen als geen ander. Voor ons geldt alleen het resultaat van een verkoop: een goede verkoopopbrengst en  prettige samenwerking met u als verkoper en de aankopende partij.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij alle bijkomende zaken voor u uit handen nemen, bijvoorbeeld wanneer u op korte termijn al gaat verhuizen, bijvoorbeeld naar het buitenland. 

Wij verzorgen het verkoopproces, van bezichtiging tot sleuteloverdracht, tot in de puntjes voor u. 

Vraag nu, vrijblijvend, om meer informatie via het formulier hieronder, of bel met onderstaande telefoonnummer

Een woning in Scheveningen aankopen!

 

Bent u op zoek naar een woning in Scheveningen of heeft u een woning op het oog? Wij kunnen voor u onze ogen en oren openhouden in ons netwerk van makelaars in Den Haag - Scheveningen en omgeving.  Heeft u al een woning op het oog? Vraag dan de makelaar van Hekking mee als verkoopmakelaar. Een verkoopmakelaar onderhandelt voor u met de verkopende partij, kijkt met u mee naar de aan te kopen woning vanuit professioneel standpunt. De aankoopmakelaar laat zijn 'roze bril' thuis en kan eventueel een bouwkundige keuring adviseren en laten uitvoeren. 

Woning of appartement in Scheveningen op het oog? Neem een aankoopmakelaar mee!

Woning in Den Haag? Vraag de Makelaar Den Haag. Specialist in vastgoed voor het hogere segment in Den Haag en Scheveningen. Hekking NVM Makelaars.

Makelaardij Scheveningen - vastgoed verkoop en aankoop advies taxatie

Wat is het verschil tussen....?

Woning taxeren of waarde laten bepalen?

Hekking Makelaars Scheveningen kan uw woning taxeren.
Taxeren is een uitgebreid proces en kost geld. Een taxatie laat je doen als er echt noodzaak voor is, bijvoorbeeld voor een hypotheek of bij scheiding. 

Wilt u echter een indicatie van de waarde van uw huis of appartement, bijvoorbeeld als u verkoop overweegt, dan kunt u ook een waardebepaling vragen.

Meer weten? Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

waardebepaling

Gratis waardebepaling

U heeft verkoopplannen? Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling waarbij wij samen met u binnen 24 uur de verkoopwaarde van uw woning bepalen.

Meld je aan

Meer Informatie? 
Woning kopen of verkopen?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms