Hekking NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Verhuur

verhuur makelaar den haag

Verhuur Makelaar Den Haag

Hekking NVM Makelaardij is gespecialiseerd in bemiddeling bij verhuur en aanhuur van huizen en appartementen in de regio Haaglanden. Wanneer u een woning uit speculatief oogpunt in eigendom heeft en deze wenst te verhuren zullen wij u daarbij van A tot Z begeleiden.

Ik wil meer informatie Maak een afspraak

Ook voor tijdelijke verhuur wanneer u bijvoorbeeld voor een korte periode (1 tot 5 jaar) naar het buitenland verhuist, is het een uitstekende keuze om uw huis of appartement voor die periode te verhuren.

Uiteraard wilt u hiervoor de beste huurprijs ontvangen en aan de meeste betrouwbare huurders verhuren. Wij beschikken over goede contacten met grote (inter)nationale bedrijven en ambassades.

dienst

Wat doet Hekking voor u als verhuurmakelaar?

Potentiele huurders verstrekken wij informatie en nemen wij mee om uw woning te bezichtigen. Hebben wij een geschikte huurder voor u gevonden? Dan regelen wij de huurovereenkomst in overleg met u. We doen de administratieve afhandeling en regelen de sleuteloverdracht.

Onze huurovereenkomsten zijn vastgesteld door de NVM en kunnen opgemaakt worden in combinatie met een buitenlandse vertaling.

waardebepaling

Gratis waardebepaling

U heeft verkoopplannen? Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling waarbij wij samen met u binnen 24 uur de verkoopwaarde van uw woning bepalen.

Meld je aan

Meer informatie over huur en verhuur?

Als u meer informatie wilt over onze dienstverlening bij huur en verhuur, dan kunt u hieronder uw vraag stellen. Bent u op zoek naar een huurwoning of wilt u een woning verhuren? Neem dan contact met ons op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms