NVM Nieuws

Nieuwe makelaars en taxateurs maart 2019 (2)

Maandagavond 18 maart 2019 heeft de NVM voor de tweede keer deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging.

Een verborgen gebrek ná aankoop van je droomhuis

Heb je net je droomwoning gekocht, word je geconfronteerd met een verborgen gebrek! Wie is nu aansprakelijk voor het herstel van dit gebrek? De koopovereenkomst geeft het antwoord.

Provinciale Statenverkiezingen: NVM maakt infographics per provincie

De vastgoedmarkt is een belangrijk issue voor de provincies. De NVM heeft naar aanleiding van de Provinciale Statenverkiezingen per provincie geanalyseerd wat de grootste opgaves zijn.

NVM-kantoren in het zonnetje (5)

De NVM zet de komende tijd zo’n zestig kantoren in het zonnetje. Deze kantoren hebben tijdens een recente audit op onderdelen de kwalificatie ‘excellent’ gekregen.

NVM Business op MIPIM 2019

Van 12 t/m 15 maart 2019 vond in Cannes de 30e MIPIM plaats. Het jaarlijkse internationale vastgoedevenement opende onder een stormachtige helderblauwe lucht en de stemming onder de ruim 27.000 bezoekers uit meer dan 100 landen was uitstekend.

Jouw rol als verkoper tijdens de NVM Open Huizen Dag

Tijdens de NVM Open Huizen Dag speel jij als verkoper een belangrijke rol. Op deze dag leid jij zelf de kijkers rond. Met deze tips ben je goed voorbereid.

Minister Schouten schetst contouren nieuwe pachtwetgeving

Het ministerie van LNV heeft een persbericht gepubliceerd naar aanleiding van een brief die minister Schouten (LNV) aan de Tweede Kamer zal sturen inzake een herziening van het huidige pachtstelsel.

30 maart: NVM Open Huizen Dag

Ruim 10.000 huizen zijn op zaterdag 30 maart te bezichtigen op de 22ste editie van de NVM Open Huizen Dag. Voor de verkopers van deze woningen is dit een uitgelezen kans om hun woning te presenteren aan potentiele kopers. En voor woningzoekenden is de NVM Open Huizen Dag het ideale moment om meerdere huizen op één dag te bezoeken en zo tot de beste keuze te komen.

Begeleiding bij bedrijfsbeëindiging

Op het moment dat een agrariër stopt met zijn onderneming moeten heel wat lastige en soms emotionele beslissingen genomen worden. De NVM A&LV-makelaar kan hierin goed adviseren en het hele proces begeleiden, vertelt Christiaan van Beusekom van GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters uit Langbroek.

NVM en Nieuw Wonen Nederland bundelen de krachten

Woensdag 20 maart hebben de NVM en het platform Nieuw Wonen Nederland de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Door de krachten te bundelen, krijgen NVM-makelaars én de projectontwikkelaars sneller en betere informatie over de lokale vraag naar nieuwbouwwoningen.