Hekking NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

Tips: je huis verkopen in de winter

Winter in Den Haag, tijd om te verkopen van uw woning

Blog home

Wat kun je doen om je huis in de winter sneller te verkopen?


De meeste huizen worden in het voorjaar verkocht. Toch is de winter ook een goed moment verkopen. De winter is voor veel verkopers geen moment dat zij hun woning willen verkopen. De koude dagen worden liever warm doorgebracht. Door je woning te verkopen in de winter, heb je minder concurrentie van andere woningen. Daarnaast is er geen beter seizoen dan de winter om te tonen hoe energiezuinig je woning is.

 

Kopers zijn juist op zoek in de winter


Rond de feestdagen maken veel potentiële kopers plannen voor het komende jaar. Samenwonen of een nieuwe woning die aan alle wensen voldoet, zijn veelvoorkomende plannen. Ook minder wenselijke situatie (zoals een scheiding of werk dat niet bevalt) kunnen motieven zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Veel mensen voegen woord bij daad en gaan in het nieuwe jaar op zoek naar hun nieuwe droomhuis, om zo hun plannen te realiseren. Uw woning kan de perfecte oplossing voor deze mensen zijn!

Daarnaast zijn de koude wintermaanden ideaal om thuis te blijven en via de tablet of laptop op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Potentiële kopers hebben meer tijd om op zoek te gaan naar een geschikte woning of ze raken geïnspireerd door een bezoek aan de meubelboulevard rond de kerstdagen. Al deze factoren spelen een rol bij het op zoek gaan naar een nieuwe woning.

 

Verkopen woning Den Haag: tips voor  de winter


De winter is voor verkopers optimaal te benutten, om zo potentiële kopers de potentie van hun huis te tonen. Zo kunt u bij het in de markt zetten van de woning ook gebruik maken van zonnige foto’s. Door te variëren in foto’s krijgen potentiële kopers een beter beeld van de woning. Daarnaast straalt een zonnige foto van de woning ook positiviteit uit. Veel mensen snakken tijdens de koude dagen naar de warme zomermaanden.

Zeker voor deze mensen kan het ook handig zijn om te zorgen dat de woning van binnen letterlijk en figuurlijk warmte uitstraalt. Bij bezichtigingen is het handig om de verwarming een graadje hoger te doen en daarnaast qua belichting en aankleding te zorgen voor een sfeer, waar huizenjagers tijdens de koude dagen naar hunkeren. Zeker in de lokale huizenmarkt van Den Haag, waar veel vraag naar passende woningen is, kan het verkopen van je woning in de winter een goede zet zijn.

 


Interesse of toch een vraag?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms