Hekking NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

waarom wonen in Scheveningen?

Scheveningen wiinkelstraat

Blog home

Waarom wonen in Scheveningen?


De voormalig vissersplaats Scheveningen is tegenwoordig een stadsdeel van Den Haag, dat nationaal bekend staat als een prachtig plaats, gelegen aan de noordzee kust met een lange historie. Dit is natuurlijk al reden genoeg om Scheveningen te zien als een perfecte plek om te wonen, maar Scheveningen heeft nog veel meer te bieden aan zowel de bewoners als de vele toeristen die de verschillende bezienswaardigheden ook ontdekken. Welke faciliteiten nog meer zorgen voor het woongenot in Scheveningen? U ontdekt het in dit artikel!

Prachtige natuur rond Scheveningen


Wie aan Scheveningen denkt, denkt aan strand. Scheveningen ligt direct aan de zee en heeft een schitterend strand, dat voor inwoners op loopafstand is. Echter, er meer natuurlijk schoon in Scheveningen en omstreken. Zo zijn er talloze parken, die vol staan met prachtige duinen, planten en bomen. Ideaal om helemaal tot rust te komen! Wanneer u in Scheveningen op zoek gaat naar deze prachtige parken, kunt u de Westduinpark, Oostduinpark, het Westbroekpark en Scheveningse Bosjes zeker niet missen.

Interesse in Scheveningen?

Enorm veel voorzieningen


Niet alleen op het gebied van natuur zijn er enorm veel voorzieningen in de buurt. Naast het natuurlijk schoon voor de ontspanning, zijn er ook andere voorzieningen om te ontspannen. Natuurlijk kunt u wandelen over de boulevard, met daarbij de vele strandtenten, De Pier en het strand zelf. Ook Madurodam, het prachtige winkelcentrum, de verschillende musea en het Circustheater zijn voorzieningen waar menig dorp of stad jaloers op is. Ook indien u schoolgaande kinderen hebt is Scheveningen een prima plek om te wonen. Naast de vele basis- en middelbare scholen, zijn er ook verschillende HBO opleidingen te volgen in en rondom Scheveningen. De dichtstbijzijnde universiteit is gevestigd in Leiden, waar u met de auto in een half uur kunt zijn.

 

Uw makelaar in Scheveningen


Voor woningen in Scheveningen is Hekking uw makelaar, die u kan ondersteunen bij het vinden van uw droomhuis in Scheveningen. Met een jarenlange ervaring als makelaar in Den Haag, kent Hekking de Haagse woningmarkt als geen ander. Zowel bij het aan- als verkopen van een huis is Hekking uw partner die u helpt bij het proces, en dankzij onze kennis en netwerk zorgen wij voor het optimale resultaat: een nieuwe woning of woningverkoop op basis van uw wensen.

 

 


Wonen in Scheveningen?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms