Hekking NVM Makelaars gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en AVG & Privacybeleid vinden.

voordelen van de aankoopmakelaar

bankaplein in de archipelbuurt den haag

Blog home

Waarom een aankoopmakelaar vragen?

 

Een woning kopen blijft een hele klus, zeker in de huidige woningmarkt. De vraag naar woningen is groot, waardoor de concurrentie bij het vinden van uw nieuwe droomhuis ook groot is. Om andere gegadigden een stap voor te zijn, is een aankoopmakelaar inschakelen een verstandige keuze. Een aankoopmakelaar kent de markt en kan de juiste woning voor uw wensen vinden.

Daarnaast bespaart de aankoopmakelaar u ook een hoop tijd en zorgen. Naast het vinden van passend aanbod, wordt er ook voor afspraken zoals bezichtigingen gezorgd. Ook bent u bij deze bezichtiging niet alleen. De aankoopmakelaar ondersteunt waar nodig, dus ook bij de bezichtiging.

 

Begeleiding van bezichtiging tot overdracht

 

De bezichtiging is bij het kopen van een woning één van de eerste stappen in het proces. De aankoopmakelaar begeleidt u echter tijdens het hele proces, tot de overdracht aan toe. Hierdoor profiteert u tijdens het gehele proces van de kennis en ervaring van uw aankoopmakelaar.

Hierdoor komt u na het kopen van een woning niet voor vervelende verrassingen te staan, zoals verborgen gebreken of een te hoge koopprijs. De aankoopmakelaar weet hoe de onderhandelingen werken, waardoor u nooit teveel betaalt. Naast zijn eigen kennis, heeft de aankoopmakelaar ook de juiste contacten voor een bouwkundige keurig, een goede notaris. Een zeer ervaren taxateur heeft Hekking zelf in huis. 

 

Uw aankoopmakelaar in Den Haag

 

Met Hekking als aankoopmakelaar in Den Haag, heeft u een ervaren specialist in de buurt. Wij kennen de markt en hebben goede contacten met professionele partijen, die u samen met Hekking door het gehele proces begeleiden naar uw droomhuis.

 

Hekking is aankoopmakelaar in de Archipelbuurt

 

De Archipelbuurt in Den Haag is een wijk met huizen van meer dan 100 jaar oud. Deze oude authentieke woningen kunnen verborgen gebreken hebben, waar u tijdens een bezichtiging op het eerste gezicht niets van ziet. Deze authentieke woningen kunnen achterstallig onderhoud of waterschade door het grondwater hebben. Als makelaar in de Archipelbuurt weet Hekking waar hij op moet letten bij deze woningen. Door de juiste vragen te stellen aan de verkopende partij, heeft Hekking voor u zeer snel in kaart of er verborgen gebreken zijn.

 

 


Interesse of toch een vraag?

Stuur ons een bericht en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms